2013-01-08

2012 års korv

Nu har det redan gått några dagar av 2013. Jag tänkte sammanfatta och lista korvarna jag gjorde.
Det är helt klart så att jag är såld på att göra egen korv. Jag trodde inte att det skulle vara så roligt och framför allt gott att äta korv som har mer kryddor och karaktär än barnmat.
Godaste korven 2012, en cumberland variant.
Här är min högst individuella lista över hur jag tycker att korvarna blev i smak.
  1. Cumberland
  2. Merguez
  3. Chaurice
  4. Anduoille
Som alla märker så fuskade jag lite i december och tog julledigt i stället för att göra en julkorv. Det hanns helt enkelt inte med innan jul.
Kanske finaste korvbilden av merguez.
Den viktigaste poängen jag lärde mig i år måste vara att ha lika del ströbröd som vätska. När jag har doserat det så så har det blivit bäst. I år så kommer jag att experimentera mer med hur mycket ströbröd eller skorpmjöl som ska vara med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar