Om & Kontakt

Om den här bloggen:

Det här är vår blog om mat och bak och ganska mycket bröd. Vidare så ska det vara en blog om glädjen i att pröva nya saker och att sluta äta samma rätter om och om igen varje vecka. Att tvinga oss att laga bättre och godare mat för att kunna njuta mer av och i våra liv.
En viktig del ska vara att visa några steg från råvara till färdig uppläggning.
För tillfället är det tänkt att det ska komma ett nytt recept ungefär var tredje dag.

Skribenter

Pauline - pauline at yeastornoyeast.se

Efter att ha bott i en studentkorridor i tre år, med ett kök som det gått att önskas mer av, har jag äntligen ett ordentligt kök där jag kan laga ordentlig mat. Jag vill komma förbi slentrianmatlagandet, jag vill inte förlita mig på samma sju maträtter och laga dem om och om igen och försöker därför prova något nytt varje vecka. Min största passion är dock bröd och bakverk och jag försöker se till att det alltid finns färskt bröd hemma.
Mitt nuvarande mål är att prova något eller några brödrecept och ett nytt macaronrecept varje månad.

Johan - johan at yeastornoyeast.se

Mitt förhållande till mat har länge varit att det ska vara lätt att laga mat när man har bråttom eller är hungrig och om jag lagar den själv får jag bestämma hur den ska smaka. Nu känner jag att det är dags att prova på att göra mat som kräver förberedelse men som gör att det kanske blir enklare på vardagar när det är så mycket annat som ska hinnas med.
Mitt nuvarande mål är att göra ett nytt korvrecept varje månad.

Önskemål

Saknar du ett recept eller vill att vi ska göra något speciellt? Tveka inte att skicka ett mail till
recept at yeastornoyeast.se, så får vi se om det är möjligt att uppfylla dina önskningar.

Foton

Alla foton är tillåtna att använda i icke kommersiella situationer om hänvisning till bloggen görs. Vill du använda ett foto på något annat sätt hör av dig till kontakt at yeastornoyeast.se.

Sammarbeten

Är du intresserad av ett seriöst samarbete, skicka ett mail till kontakt at yeastornoyeast.se.