Nu blir det ännu en salsiccia, men denna gången med chili i form av
harissan jag gjorde tidigare. Till min hjälp hade jag Pauline och
+Anders Larsson, de hjälpte kanske mest till med att senare äta upp korven.
|
Chilisalsiccia |
Det var tur att korven blev god så att jag kunde hävda mig hyfsat mot de korvar vi åt på korvfestivalen vi besökte innan.
|
Mald köttfärs. |
Ingredienser till korven:
- 1,5 kg griskött, jag använde skinka och lite bacon för att få i lite mer fett
- 2 tsk harissa
- 5 gram grovmalen svartpeppar
- 25 gram salt
- 1 dl ströbröd
- 1 dl vatten
Blanda i allt tillsammans med köttfärsen till en fin smet.
|
Färdigblandad korvsmet. |
Stek på lite för att smaka av kryddningen innan korvsmeten stoppas in i korvskinnet.
|
Smakbitarna till kocken. |
Korven gick åt fort. Alla måste ha varit hungriga.
|
Bara få bitar kvar. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar